Study conference the future of work(1)

De study conference vindt éénmaal per jaar plaats en is erop gericht om clichématig denken over een breed scala van bedrijfskundige thema's te doorbreken en ruimte te maken om vanuit  onverwachte hoek en wetenschappelijke benaderingen nieuwe inzichten te geven. Hierbij worden linken met andere vakdisciplines niet geschuwd maar juist opgezocht. Het levert verbale mokers op waarbij de discussie en interactie centraal staat. Humor, bezieling en diepgaande kennis zijn belangrijke ingrediënten om de aanwezige deelnemers inspiratie, inzichten en kennis mee te geven. De key note sprekers voor de middag en ochtend zijn: Prof. Jonathan Holslag en Prof. Rene ten Bos.  Beide staan volop in de belangstelling door hun laatste boek 'de kracht van het paradijs' en WATER. The afthernoon contributions will be in English.

Voor wie? Bestuurders, directeuren en managers binnen profit en non-profit organisaties

De tweede study conference vindt plaats op 11 juni 2015.  De investering in de study conference bedraagt € 595,- excl BTW en vindt plaats op een centrale plaats in Nederland. Het definitieve programma met toelichtende brochure is beschikbaar.  Inschrijven kan via het aanmeldformulier.

Inschrijven? Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan

Videoimpressie study conference 2014; RESULTATITIS